Komplet Obsessive Maidme Set

Obsessive Maidme Set

45,91 €
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Obsessive
13643
Dydis
Įkyri spalva

Size Chart

Obsessive Maidme Set - Gundykla verslui ir pramogoms juodo ir baltoje spalvoje

Pasinerkite į žaismingos linksmybės pasaulį ir nustebinkite savo ypatingąją kitą šiuo nuostabiu gundyklos komplektu iš gerai žinomo ir gerbiamo Obsessive prekinio ženklo. Šis komplektas ne tik žada nepamirštamus momentus, bet taip pat garantuoja aukščiausią kokybę.

Komplekto turinys palieka didelį įspūdį - minkštas, su juostelėmis puoštas, su lankeliais papuoštas apatinis liemenėlės kubas, viliojantys plyšiai ir satino sagutės yra tik šios jausmingos istorijos pradžia.

Gundyklos dirželis su priekyje esančia prijuostės įkvėpta detalė puoštas žaviais perlais, o reguliuojamos kojines tvirtinančios juostelės užtikrina tobų derinį kiekvienai figūrai. Negalima nepastebėti elementų, tokio kaip tinkliniai kojinės ar elegantiška galvos juosta, kurie papildo šį išskirtiną išvaizdą.

Juoda, lygi stringutė užbaigia visą komplektą, viliojanti savo subtilumu ir suteikianti visišką estetinį malonumą. Visas komplektas pagamintas iš malonaus liesti medžiagos, sudarytos iš 90% poliamido ir 10% elastano, todėl jis elastingas ir patogus dėvėti.

Puikiai tinka Valentino dienai ar kitoms ypatingoms progoms! Padarykite šiuos momentus nepamirštamus su Obsessive komplektais.

Obsessive
13643

Opis

Atspalvis
Juoda
Medžiaga
Elastan
seksas
Moteris
Liemenėlės tipas
minkštas
Diržai
nenuimamas
reguliarus
Kelnaičių tipas
Stringai
dubuo
minkštas
Apatinės laidai
Taip
Special occasions
Valentino diena

Specyficzne kody

ean13
5901688210192
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password