Biustonosz semi soft Ava 2071 Maxi

Biustonosz semi soft Ava 2071 Maxi Fluo

39,96 €
Su PVM
Paskutinė prekė
Ava
666186
Dydis
Spalva Ava

Neįprastas pusiau minkštas liemenėlės Ava 2071 Maxi Fluo

Atraskite naują komforto ir jausmų lygį su pusiau minkšta liemenėle Ava 2071 Maxi Fluo. Sukurtas moterims, kurios trokšta ne tik puikaus krūtinės palaikymo, bet ir nuostabaus išvaizdos.

Liemenėlės kelnės pagamintos iš švelnios smėlio spalvos tinklelio, slepiantys tvirtinimo virvutes ir švelniai aptrauktos medvilne papildomam komfortui. Kelnėlių viršutinė linija papuošta energinga gėlių siuvineja intensyviomis fluo spalvomis, suteikiančia išskirtinį charakterį visumai.

Neoninės elastingos juostelės pabrėžia kelnėlių ir dirželių kontūrą, suteikdamos jiems modernų išvaizdą. Reguliuojami, nenuimami dirželiai užtikrina tobulą prigludimą prie jūsų kūno. Papildomas pranašumas yra stabilus juosta be šoninių tvirtinimo virvių, garantuojantis maksimalų dėvėjimo komfortą.

Krūtinės efektyvus atskleidimas įmanomas dėka kruopščiai suprojektuoto K 1030 konstrukcijos ir trijų laipsnių reguliavimo su dviem ar trimis kabliukais. Būtent šie detaliai padaro šią liemenęlę puikiu pasirinkimu bet kuriai progai.

Ava 2071 Maxi Fluo liemenėlė yra puikus stiliaus, komforto ir funkcionalumo derinys. Pasirinkite kokybę ir išsirinkite modelį, kuris pabrėžs jūsų grožį ir pasitikėjimą savimi.

Ava
666186

Charakteristikos

Atspalvis
Rožinis
Smėlio spalvos
Medžiaga
Elastan
Medvilnė
Poliamidas
seksas
Moteris
Liemenėlės tipas
pusiau paminkštintas
Diržai
nenuimamas
reguliarus
dubuo
pusiau sustingęs
Apatinės laidai
Taip

Specifiniai Kodai

ean13
5906746905515
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password