Biustonosz semi soft Gaia BS 1207 Hannah Maxi Beżowy

Biustonosz semi soft Gaia BS 1207 Hannah Maxi Beżowy

43,68 €
Su PVM
Paskutinė prekė
Gaia
663195
Dydis
Gaia spalva

Bra semi-minkštas Gaia BS 1207 Hannah Maxi - Bežinis

Jutulingas ir patogus pusiau minkštas liemenėlės Gaia BS 1207 Hannah Maxi bežinėje spalvoje sukurtas pabrėžti grožį ir patogumą. Modelis pasižymi pusiau minkštu konstrukcija, suteikiančiu puikų palaikymą ir padidinantį krūtų dydį. Kojelių apatinė dalis sustiprinta, o viršutinė dalis iš delikačios medvilnės pereina į tinklinį apdailą, pridedant elegancijos ir subtilumo.

Stipriai suapvalintas būgnas su mažu kaspinu prideda žavesio ir moteriškumo, pabrėžiant dizaino išskirtinumą. Liemenėlė ne tik pakelia, bet ir estetiškai pabrėžia krūtis, užtikrindama patogumą visą dieną. Dirželiai yra nesilankstomi, tačiau reguliuojami ilgio, leidžiantys idealiai prigludti.

Liemenėlės juosta yra aprūpinta šoniniais, lankstiais būgneliais, kurie išlaiko stabilumą ir palaikymą. Užsegimas su dviem ar trimis kabliukais ir trijų pakopų reguliavimas užtikrina optimalų prigludimą prie kiekvienos moters figūros. Medžiagos sudėtis yra aukštos kokybės audinių mišinys: poliamidas, medvilnė, elastanas, poliesteris ir poliuretanai, garantuojantys ilgaamžiškumą ir naudojimo patogumą.

Gaia
663195

Charakteristikos

Atspalvis
Smėlio spalvos
Liemenėlės tipas
pusiau paminkštintas
Apatinės laidai
Taip

Specifiniai Kodai

ean13
5900402911124
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password