Piżama Betina 1405 kr/r S-XL

Piżama Betina 1405 kr/r S-XL

37,05 €
Su PVM
Dostępne
Betina
663233
Dydis
Kolor Betina

Pijamos Betina 1405 kr/r S-XL

Atraskite ypatingą komfortą ir stilių su moteriškomis pijamomis iš Betina. Modelis 1405 yra elegantiškas derinys praktiškumo ir žavesio, puikiai tinkantis miegui ir tingioms rytais jūsų patogumui namuose.

Pijamos pagamintos iš aukščiausios kokybės 100% medvilnės, užtikrinančios puikų komfortą ir kvėpavimą. Viršutinė dalis yra trumpomis rankovėmis marškinėliai, kurie puikiai tinka šiltoms dienoms. "V" apykaklė ir apdaila aplink apykaklę bei rankoves prideda subtilaus elegancijos visam išvaizdai. Marškiniai yra švelnios, šviesios rožinės spalvos, pabrėžiančios moteriškumą.

Marškiniai lydi 7/8 ilgio kelnės, pagamintos madingu rūbų raštu. Kelnėse yra patogūs kišenės ir elastinis juosmens diržas, kurį galima papildomai sureguliuoti dekoratyviniu satino kaspinu. Šis kelnių stilius ne tik užtikrina stilingą išvaizdą, bet taip pat suteikia visišką judrumo laisvę.

Betina 1405 pijamos yra prieinamos dydžiais nuo S iki XL, leidžiančiais jums pasirinkti tobulą dydį savo figūrai. Dėka klasikinio, tačiau modernaus dizaino, šios pijamos bus puiki pasirinkimas kiekvienai vakarui ir rytui.

Betina
663233

Charakteristikos

Sleeve length
krótki rękaw
Długość spodni
3/4 spodnie

Specifiniai Kodai

ean13
5904316329037
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password