K496 biustonosz-miękki-na-drutach szary D100 PARADISE

Gorsenia Paradise K496

Dydis
Spalva

Size Chart

Elegantiškas Minkštas Liemenėlės Liemenėlė Gorsenia Paradise K496 - Pilka Komforto Tarnyboje

Pristatome unikalų ir ypatingai patogų minkštas liemenėlės liemenėlė Gorsenia Paradise K496, sukurtą moterims, vertinančioms modernumą ir eleganciją. Ši liemenėlė yra puikiai tinkama moterims su vidutinio, didelio ar labai didelio dydžio krūtimi. Ji žavi skaidriu tule ir švelnia dantelių deriniu, suteikiant ypatingą klasę.

Kaušeliai yra dvigubi, pagaminti iš stabilizuojančio tule, garantuojančio puikų palaikymą ir priduodantys lengvumą konstrukcijai. Dantelė viršutiniame kaupiklyje suteikia švelnumo liemenėlei, o švelnus elastingas juostelis kraštams užtikrina tobulą prigludimą. Atkreipkite dėmesį į estetinius siūlus, padarytus iš satino juostelės, ir reguliuojamas sagas ant kaklo linijos, kurie yra įdomus šio modelio dizaino detalis.

Juosta pagaminta iš trijų rūšių medžiagų: stabilizuojantis tule, stabilus dantelė ir aukštos tankio lycra, užtikrinantys puikų palaikymą. Kaušeliai yra formuoti ant lankstinių, kurie prisitaiko prie dydžio, užtikrindami tinkamą krūtinės palaikymą.

Puiki palaikymą garantuoja lygios šoninės kaulinės ir anatomiškai formuotas tiltas. Dirželiai, esantys trijų plotumo priklausomai nuo dydžio, papuošti švelniu kilpuku, pridedant subtilumo bendram išvaizdos įspūdžiui. Nikeliu nemetaliniai žiedai ir reguliatoriai pabrėžia produkto aukštą kokybę.

Sagų užsegimas su trimis reguliavimo padėtimis leidžia idealiai prigludinti liemenėlę prie vartotojo individualių poreikių. Medžiagos sudėtis yra 90% poliamidas, 7% elastanas ir 3% poliesteris, žinoma dėl savo ilgaamžiškumo ir komforto.

Atraskite visą komfortą ir eleganciją su Gorsenia Paradise K496 liemenėle pilkos spalvos.

Gorsenia
59358

Opis

Atspalvis
Pilka
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
Poliesteris
seksas
Moteris
Liemenėlės tipas
minkštas
Diržai
nenuimamas
reguliarus
dubuo
minkštas
Apatinės laidai
Taip

Specyficzne kody

ean13
5902771204319
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password