• Nauja
K873 biustonosz-miękki-na-drutach czarny D100 BEVERLY

Gorsenia BEVERLY K873

35,42 €
Su PVM
Paskutinė prekė
Gorsenia
703993
Dydis
Spalva

Bra K873 - Elegancija ir Komfortas Sujungti

Pasinerkite į tobulo komforto ir išskirtinio stiliaus pasaulį su Gorsenia prekės ženklu K873 modelio krūtinės laikikliu. Šis minkštas juodas su lankstomais lankeliais pristato naują apatinio trikotažo apibrėžimą, derindamas elegantišką dizainą su funkcionalumu. Krūtinės laikiklis turi subtilaus žavesio suteikiantį delikatų medvilninį audinį, užtikrinantį patogų tinka.

K873 modelis buvo sukurtas moterims, vertinančioms komfortą išlaikant stilingą išvaizdą. Dėka aukštos kokybės medžiagų naudojimo, krūtinės laikiklis lygiai prisitaiko prie figūros, siūlydamas palaikymą ir patrauklų akcentą dekoltui. Reguliuojamos dirželis ir lankstūs lankeliai garantuoja puikų tinka, o juoda spalva jį padaro universalų elementą bet kurioje spintoje.

Nepriklausomai nuo progos, K873 krūtinės laikiklis yra idealus pasirinkimas kasdieniam dėvėjimui bei ypatingoms progoms. Jo elegancija leidžia kurti įvairius stiliavimus, kurie tikrai patrauks kitų dėmesį. Atraskite komfortą ir stilių, siūlomus K873 krūtinės laikikliu - pasirinkite jį šiandien ir jauskitės išskirtinai bet kuriuo metu!

Gorsenia
703993

Charakteristikos

Atspalvis
Juoda
Medžiaga
Elastan
Medvilnė
Poliamidas
seksas
Moteris
Liemenėlės tipas
minkštas
Diržai
nenuimamas
reguliarus
dubuo
minkštas
Apatinės laidai
Taip

Specifiniai Kodai

ean13
5902771385001
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password