Kinga SC-1111 Sylvie

38,06 €
Su PVM
Paskutinė prekė
Kinga
663568
Dydis
Karaliaus spalva

Bra Soft Kinga SC-1111 Sylvie - Jautri Delikatiškumas

Atraskite išskirtinį komfortą ir eleganciją su Bra Soft Kinga SC-1111 Sylvie. Šis meistriškai pagamintas minkštas liemenėlis yra puikus pasirinkimas moterims, vertinančioms subtilumą ir išraiškingą stilių. Jo krūtinės linija, pagaminta iš elegantiško, gėlių rašto kelnės, prideda jausmingumo ir moteriško žavesio.

Minkštos kelnės su lankstais, aptrauktos švelnia mesh medžiaga, puikiai formuoja ir palaiko krūtinę, suteikdamos judrumą tuo pačiu metu. Dekoratyvios elastingos juostelės prideda modernaus charakterio dizainui, o plačios, reguliuojamos juostelės garantuoja tobulą prigludimą ir komfortą visą dieną.

Liemens dalis pagaminta iš lankstaus tulio, kuris subtiliai puošia odą ir pabrėžia moteriškas formas. Platus, elastingas diržas po krūtimi suteikia papildomos palaikymo ir stabilumo.

Modelio 811 konstrukcija, įkvėpta geriausio pardavimo Michelle modelio, garantuoja aukštą kokybę ir komfortą. Liemenėlis yra prieinamas klasikiniame smėlio spalvos atspalvyje, puikiai tinka kasdieniam stiliavimui bei ypatingoms progoms.

Medžiagos sudėtis: 87% poliamidas, 13% elastanas

Elegancija ir Komfortas Kiekvieną Dieną

Bra Soft Kinga SC-1111 Sylvie yra puikus stiliaus ir funkcionalumo derinys. Minkšta konstrukcija kartu su dekoratyviniais detaliais padarys kiekvieną moterį jaustis gražiai ir unikaliai. Patikrinkite dabar ir atraskite jausmingą eleganciją savo pačios odoje!

Kinga
663568

Charakteristikos

Atspalvis
Natūralus
Smėlio spalvos
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
seksas
Moteris
Liemenėlės tipas
minkštas
Diržai
nenuimamas
reguliarus
dubuo
minkštas
Apatinės laidai
Taip

Specifiniai Kodai

ean13
5903615136407
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password