Gorsenia Paradise K496

29,61 €
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Gorsenia
83444
Dydis
Spalva

Size Chart

Gorsenia Paradise K496 minkštas liemenėlės - elegancija tamsiai mėlynoje spalvoje

Atraskite neįtikėtiną komfortą ir fenomenalią eleganciją su nauju Gorsenia Paradise K496 minkštu liemenėlės modeliu. Šis neišnešamas moteriškos garderobo elementas, prieinamas gražioje tamsiai mėlynos spalvos, yra klasės ir stiliaus sinonimas. Sukurtas moterims su vidutiniu, dideliu ir labai dideliu krūtų dydžiu, kurios vertina modernius sprendimus ir unikalų dizainą.

Liemenėlė pagaminta iš skaidraus tulių su švelnia danteliu, o satino dirželiai suteikia jai unikalų išvaizdą. Dėka dvigubų tulių ir dantelės sluoksnių naudojimo ant viršutinio sluoksnio, modelis ne tik stabilizuoja krūtinę, bet taip pat prideda lengvumo konstrukcijai. Anatominiu tilteliu užtikrinamas komfortas be spaudimo, o reguliuojami dirželiai ant kaklo yra praktiškas ir madingas akcentas.

Plokščios kaulinės šonuose užtikrina, kad liemenėlė puikiai prisitaiko prie kūno. Reguliuojami dirželiai pritaikyti skirtingoms plotybėms, leidžiant idealią prisitaikymą prie figūros. Be to, sidabro spalvos metaliniai detali nesuderina nikelio, užtikrindami saugumą naudojimo metu.

Materijalas sudarytas iš 90% poliamido ilgaamžiškumui, 7% elastano komfortui ir 3% poliestero švelniam blizgesiui. Užsegimas su dviem ar trimis kabliukais ir trijų reguliavimu garantuoja puikų prisitaikymą prie kūno apimties.

Gorsenia
83444

Opis

Atspalvis
Granatowy
Mėlyna
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
Poliesteris
seksas
Moteris
Liemenėlės tipas
minkštas
Diržai
nenuimamas
reguliarus
dubuo
minkštas
Apatinės laidai
Taip

Specyficzne kody

ean13
5902771226168
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password