Gorset Obsessive Chic Amoria Corset XS-2XL

Obsessive Chic Amoria Corset XS-2XL

44,09 €
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Obsessive
613631
Dydis
Įkyri spalva

Elegantiškas Obsessive Chic Amoria korsetas

Pristatome ypatingai viliojantį juodą Chic Amoria korsetą iš žinomo Obsessive prekės ženklo, kuris yra puikus stiliaus ir komforto derinys. Pagamintas iš lygaus mikropluošto, jis žavi savo spektakuliniu, permatomu tinklelio įdėklu, suteikiančiu jam unikalų charakterį. Tarp skrybėlių įdėtas sidabrinis pakabukas traukia dėmesį ir pabrėžia produkto išskirtinį dizainą.

Korsetas yra aprūpintas sustiprinimais, kurie puikiai formuoja figūrą ir pabrėžia moteriškus atributus, užtikrindami puikų prigimtį. Atjungiamos kojines tvirtinančios juostelės leidžia pritaikyti produktą pagal individualius norus ir įvairinti savo stilių.

Daugialypis užsegimas nugaroje leidžia korsetui puikiai prisitaikyti prie figūros. Kelnės nėra įtrauktos į rinkinį, tai suteikia galimybę pasirinkti mėgstamiausius stilius ir sukurti unikalų išvaizdą.

Medžiagos sudėtis yra 94% poliamidas ir 6% elastanas, užtikrinanti dėvėjimo komfortą ir produkto ilgaamžiškumą. Jis yra prieinamas įvairiais dydžiais nuo XS iki 2XL, todėl kiekviena moteris gali rasti tinkamą dydį sau.

Obsessive
613631

Opis

Atspalvis
Juoda
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
seksas
Moteris
Diržai
nuimamas
reguliarus
Kelnaičių tipas
Stringai
Special occasions
Valentino diena

Specyficzne kody

ean13
5901688255421
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password