Gorset Obsessive Serena Love Gotset

Obsessive Serena Love

57,93 €
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Obsessive
516584
Dydis
Įkyri spalva

Size Chart

Elegantiškas Obsessive Serena Love korsetas

Jaukiai jaukinkitės su Obsessive Serena Love korsetu! Šis elegantiškas moteriškas korsetas yra puikus stiliaus ir komforto derinys. Minkštos kelnėlės su paslėptais spyglių tinkleliais puikiai pabrėžia krūtinę, išlaikydamos natūralią formą ir suteikdamos palaikymą.

Pagamintas iš minkštos medvilnės ir elastinio tinklo, šis korsetas garantuoja ne tik nuostabų išvaizdą, bet ir komfortą visą dieną. Vertikalios kaulinės formuoja siluetą, o reguliuojamos, negalima atjungti kojines tvirtinančios juostelės naudojamos norimoms kojinėms pritvirtinti, užbaigiant seksualų rinkinį.

Sukurtas kiekvienai moteriai - galimas dydžių nuo XS/S iki XL/XXL pasirinkimas ir įvairios spalvų galimybės, korsetas siūlo puikų pritaikymą. Užsegimo kabliukas nugaroje yra diskretus ir leidžia lengvai užsidėti ir nusiimti korsetą.

Elegantiškos tanga kelnaitės yra įtrauktos, kad užbaigtų rinkinį. Nors kojinės nėra įtrauktos, tai puiki galimybė jas pasirinkti nepriklausomai nuo nuotaikos ir progos.

Medžiaga, sudaryta iš 96% poliamido ir 4% elastano (90% poliamido, 10% elastano), garantuoja elastingumą ir ilgaamžiškumą, užtikrinant, kad korsetas tarnaus ilgą laiką.

Obsessive
516584

Opis

Atspalvis
Juoda
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
seksas
Moteris
Liemenėlės tipas
minkštas
Diržai
nenuimamas
reguliarus
Kelnaičių tipas
Stringai
dubuo
minkštas
Apatinės laidai
Taip
Special occasions
Christmas time
Valentino diena

Specyficzne kody

ean13
5901688251881
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password