MADISON

Fiore MADISON

38,71 €
Su PVM
Dostępne
Fiore
665235
Dydis
Spalva

Jausmingas Kūnas Madison

Pristatome Madison - unikalus kūnas, kuris tikrai užkaps jūsų širdį savo švelnumu ir elegancija. Modelis išsiskiria skaidriu taškuotu audiniu, suteikiančiu kiekvienam aprangos deriniui unikalų žavesį.

Atraskite jo labai moterišką kirpimą, kuris pabrėžia nugaros grožį su giliu dekoltu ir dekoratyviniais apdailos elementais. Platus diržai suteikia patogumą ir stabilumą nešiojant, o klasikinis taškuotas raštas daro Madison tiek madingą, tiek amžiną.

Produktas pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų iš pirmaujančių Europos gamintojų, ir dizainuotas bei siūtas vietiniuose dirbtuvėse. Tai leidžia jums mėgautis ne tik unikaliu stiliumi, bet ir sąmoningu pasirinkimu.

Pritinkamas tiek kasdieniam nešiojimui, tiek ypatingoms progoms, Madison pabrėš jūsų stilių ir unikalumą. Priežiūros instrukcijos leidžia ilgai naudoti produktą - rekomenduojama rankomis plauti 30°C temperatūroje, vengti balinimo, lyginimo ir džiovinimo skalbimo mašinoje. Laikantis šių gairių, Madison kūnas išliks kaip naujas ilgą laiką.

Fiore
665235

Charakteristikos

Atspalvis
Juoda
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
Šablonas
Taškai
seksas
Moteris
Diržai
nenuimamas
nereglamentuojama
dubuo
minkštas
Special occasions
Christmas time
New Year's Eve
Valentino diena
Sleeve length
na ramiączka

Specifiniai Kodai

ean13
5901874330956
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password