Gorsenia Luisse figi - beż K442

Gorsenia Luisse K442

20,21 €
Brutto
Dostępne
Gorsenia
60556
Dydis
Spalva

Size Chart

Elegantiški Gorsenia Luisse Bežiniai Kelnės - Komfortas ir Stilius

Pristatome elegantiškus ir labai patogius kelnės iš Gorsenia prekės ženklo, modelis Luisse K442. Ideali pasirinktis kiekvienai moteriai, kuri vertina klasikinį stilių ir aukščiausią kokybę. Produktas yra prieinamas įspūdingu bežiniu atspalviu, kuris puikiai tiks po bet kokio drabužio.

Pagamintos iš minkšto mikropluošto, kelnės puikiai prisitaiko prie figūros, nesukeliant jokio diskomforto. Jų priekyje papuoštos dviem įterptais elastingais medvilnės juosteliais, pridedančiais subtilaus jausmingumo įvaizdį. Kelnės nugaroje yra lygios, užtikrinantys tobulą išvaizdą po aptemptų drabužių.

Kojų atidarymai yra apdoroti švelnia elastinga tulele, kuri neleidžia odai suspausti ir sudirginti. Ši kruopščiai suprojektuota konstrukcija padaro kelnės puikiai prisitaikančias prie kūno, nematomas po drabužiais ir užtikrina nepalyginamą komfortą visą dieną.

Kelnės yra prieinamos įvairiose dydžių skalėse - nuo S iki 4XL - kad kiekviena moteris galėtų rasti tinkamiausią dydį sau. Taip pat galima pasirinkti kitus spalvų variantus, leidžiančius sukurti vientisą apatinio trikotažo rinkinį iš mūsų parduotuvės pasiūlymo.

Gorsenia
60556

Opis

Atspalvis
Smėlio spalvos
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
Poliesteris
valstybė
Klasika
Skaičius par
1 pora
seksas
Moteris
Kelnaičių tipas
pav

Specyficzne kody

ean13
5902771094569
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password