Figi Ava 1030 S-3XL

Ava 1030 majtki figi S-3XL

14,47 €
Su PVM
Dostępne
Ava
679333
Dydis
Spalva Ava

Ava 1030 trumpi - derinys išskirtumo ir patogumo

Pristatome Ava 1030 trumpus, kurie derina stulbinantį dizainą su patogumu. Šie moteriški trumpi, turintys platų dydžių asortimentą nuo S iki 3XL, yra puikus pasirinkimas bet kuriai moteriai, kuri nori jaustis patraukliai ir patogiai visą dieną.

Kelnės priekyje papuoštos nėrinio raštu, suteikiančiu ypatingą žavesį ir moterišką grakštumą. Nugarėlė, pagaminta iš lygaus mikropluošto, užtikrina puikų prigludimą prie kūno, o kojų apdaila dvigubu tule suteikia puikų visumos papildymą. Ava 1030 trumpi nėra tik apatiniai drabužiai, jie taip pat yra elementas, išreiškiantis jūsų asmenybę.

Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų: 91% poliamidas, 5% medvilnė ir 4% elastanas, jie užtikrina ilgaamžiškumą ir džiaugsmą dėvint. Dėka elastingos sudedamosios dalies, trumpi prisitaiko prie siluetų formos, siūlant maksimalų komfortą kiekvieną dieną.

Ava 1030 trumpi kreminės spalvos yra klasika, kuri puikiai tinka daugeliui stilių, nuo kasdienio iki labiau rafinuoto. Leiskite šiam apatiniam trikotažui tapti jūsų garderobo dalimi!

Ava
679333

Charakteristikos

Atspalvis
Kreminės
Medžiaga
Elastan
Medvilnė
Poliamidas
valstybė
Klasika
Skaičius par
1 pora
seksas
Moteris
Kelnaičių tipas
pav

Specifiniai Kodai

ean13
5906746903672
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password