Figi Ava 2077 S-3XL

Ava 2077 majtki figi S-3XL

16,89 €
Su PVM
Dostępne
Ava
675967
Dydis
Spalva Ava

Stilingos Ava 2077 kelnaitės su klasikiniu pjūviu

Atradimas eleganciją ir patogumą išskirtinėse Ava 2077 kelnaitėse, kurios puikiai derina klasikinį dizainą su moderniais apatiniais drabužiais. Šios kelnaitės yra neišvengiamas pasirinkimas bet kam, kas vertina patogumą ir jausmingą stilių.

Kelnaičių priekis pagamintas iš minkšto tinklelio, kuris subtiliai pabrėžia moteriškas formas ir dėl elegantiško klostelio prideda lengvumo bendram įvaizdžiui. Tuo tarpu, lygus mikropluošto apatinis kraštas siūlo ne tik patogumą, bet ir puikų prigludimą prie figūros. Drobės juostelė užtikrina, kad kelnaitės išliktų vietoje be kūną spaudžiančio efekto.

Nugara, pagaminta iš mikropluošto, suteikia malonų prisilietimą, o dvigubas tuščias kojų atidarymas dar labiau prideda išskirtinumo visumai. Ava 2077 kelnaitės yra prieinamos įvairiose dydžio ir spalvose, todėl jos tampa universaliais papildymais bet kuriam drabužių spintos elementui.

Jie ne tik atrodo puikiai, bet taip pat puikiai atlieka savo funkciją, suteikdami jausmą patogumo visą dieną. Pasirinkite Ava 2077 kelnaites ir jaustis žavingai bei pasitikinčiai savimi!

Ava
675967

Charakteristikos

Atspalvis
Natūralus
Rožinis
Medžiaga
Elastan
Medvilnė
Poliamidas
valstybė
Klasika
Skaičius par
1 pora
seksas
Moteris
Kelnaičių tipas
pav

Specifiniai Kodai

ean13
5906746909896
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password