• Nauja
Figi Ava 2072 S-3XL

Figi Ava 2072 S-3XL Fluo

16,89 €
Su PVM
Paskutinė prekė
Ava
665320
Dydis
Spalva Ava

Ava 2072 Kelnaitės - Elegancija ir Komfortas Vienoje

Pristatome unikalias Ava 2072 moteriškas kelnaites, kurios harmoningai derina eleganciją su komfortu. Šios kelnaitės yra tikras šedevras apatinio trikotažo pasaulyje, puikiai tinka bet kuriai progai.

Priekis pagamintas iš švelnaus, skaidraus tinklelio, papuošto energingais, gėlėtais siužetais. Dėka to jos ne tik atrodo patraukliai, bet ir moteriškai bei jausmingai. Kelnaičių apatinė dalis pagaminta iš dvigubo mikropluošto, kuris užtikrina ypatingą komfortą ir medžiagos ilgaamžiškumą.

Ava 2072 kelnaitės dizainas yra gerai apgalvotas kiekviename detales. Liemenė yra lygiai apdirbta ir pabrėžta elastine juosta fluorescencinio rožinio spalvos, suteikiant jiems unikalų charakterį. Kelnaitės nugarėlė pagaminta iš mikropluošto ir dvigubo tinklelio, kas dar labiau didina jų komfortą ir estetiką.

Medžiagos sudėtis sudaro 91% poliamidas, 5% medvilnė ir 4% elastanas, užtikrinantys puikų kūno prigimtį ir komfortą visą dieną.

Ava 2072 kelnaitės yra prieinamos daugelyje dydžių nuo S iki 3XL, todėl kiekviena moteris gali rasti tinkamiausią modelį sau. Jei ieškote apatinio trikotažo, kuris ne tik pabrėžtų jūsų figūrą, bet ir garantuotų maksimalų komfortą, Ava 2072 kelnaitės yra geriausias pasirinkimas.

Ava
665320

Specifiniai Kodai

ean13
5906746906628
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password