AVA FIGI AV-F-734

AVA FIGI AV-F-734

9,67 €
Su PVM
Paskutinė prekė
Ava
469239
Dydis
Spalva Ava

AVA FIGI AV-F-734 - elegancija ir patogumas kasdieniam dėvėjimui

Jaukiai jaučkitės kasdien su AVA FIGI AV-F-734. Šie neįtikėtinai elegantiški kelnaitės derina aukščiausios kokybės medžiagas su moderniu dizainu, kuris pabrėžs jūsų moteriškumą. Pagamintos iš 91% poliamido, 5% medvilnės ir 4% elastano, jos siūlo puikų prigimtį ir patogumą visą dieną.

Juodos kelnaitės yra klasikinis pasirinkimas, kuris puikiai tinka su įvairiais drabužiais. Jų subtilus žavesys padaro jas puikias ne tik kasdieniam dėvėjimui, bet ir ypatingoms progoms. Dėka kruopščiai suprojektuotos konstrukcijos, šios kelnaitės ne tik gražiai priglunda prie kūno, bet ir išlaiko savo formą po daugybės plovimų.

Jie ne tik atrodo puikiai, bet taip pat suteikia patogumą dėl elastingų medžiagų naudojimo. Su unikalia poliamido, medvilnės ir elastano kombinacija, kelnaitės yra švelnios liesti ir kvėpuojančios, kas ypač svarbu karštomis dienomis.

Pasirinkite AVA FIGI AV-F-734 ir mėgaukitės kiekvienu momentu. Šios kelnaitės nėra tiesiog apatiniai drabužiai, jos yra būdas pabrėžti jūsų stilių ir asmenybę.

Ava
469239

Charakteristikos

Atspalvis
Juoda
Medžiaga
Elastan
Medvilnė
Poliamidas
valstybė
Trumpi / hipsteriai
Skaičius par
1 pora
seksas
Moteris
Kelnaičių tipas
pav

Specifiniai Kodai

ean13
5900965862826
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password