• Nauja

Kinga B-1133/2 Date Promise Brazyliany S-2XL

16,37 €
Su PVM
Dostępne
Kinga
676696
Dydis
Karaliaus spalva

Kinga B-1133/2 Data Promise Brazilijos kelnaitės S-2XL

Mes siūlome moteriškas Brazilijos tipo kelnaites - puikų pasirinkimą kiekvienai elegantiškai moteriai, kuri vertina patogumą derinį su rafinuotu stiliumi. Kinga B-1133/2 Data Promise modelis žavi subtilumu ir jausmingumu, padarydama jus jaustis išskirtinai kiekvieną dieną.

Šios Brazilijos kelnaitės pagamintos iš švelnios, beždžionės tinklelio, suteikiančio jiems lengvumą ir unikalų žavesį. Priekyje esantis juodais siuvinėjimais papuoštas detalės suteikia elegancijos ir romantinio charakterio. Dvigubas tulis užtikrina optimalų prigludimą ir patogumą, tuo pačiu pridėdamas šiek tiek paslapties.

Unikalus medžiagų sudėtis, sudaryta iš 55% poliamido, 20% elastano, 15% poliesterio ir 10% medvilnės, daro kelnaites ne tik gražias, bet ir ypatingai malonias odai. Medvilninis kilpinis garantuoja higieną ir patogumą visą dieną.

Pasirinkite mūsų Brazilijos tipo kelnaičių modelį ir kasdien patirkite prabangą. Kinga B-1133/2 Data Promise kelnaitės yra apatiniai drabužiai, kurie pabrėžs jūsų moteriškumą ir pridės pasitikėjimo.

Kinga
676696

Charakteristikos

Atspalvis
Juoda
Smėlio spalvos
Medžiaga
Elastan
Medvilnė
Poliamidas
Poliesteris
valstybė
Klasika
Skaičius par
1 pora
seksas
Moteris
Kelnaičių tipas
brazilai

Specifiniai Kodai

ean13
5903615150588
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password