Kinga B-1117/2 Laura Brazyliany XS-2XL

16,99 €
Su PVM
Paskutinė prekė
Kinga
663975
Dydis
Karaliaus spalva

Kinga B-1117/2 Laura Brazilijos slipeliai XS-2XL

Pristatome stilingus moteriškus Brazilijos tipo slipelius, kurie džiugins kiekvieną moterį savo elegantišku dizainu ir komfortu. Kinga B-1117/2 Laura modelis yra moteriškumo esmė, puikiai tinka bet kuriai progai.

Slipelius pagaminti iš švelnaus beždžio tulio, kuris švelniai apgliauna kūną, suteikdamas komfortą visą dieną. Priekyje papuošti subtiliai siuvinėtomis gėlėmis ir įspūdingais perbrauktais dirželiais, suteikiant viskam romantinį ir viliojantį charakterį. Slipelių nugarėlė yra dvigubos tinklinės konstrukcijos, užtikrinanti puikų kvėpavimą ir tobulą prigludimą prie figūros.

Viršutinėje slipelių linijoje yra įspūdingas iškirpimas, suteikiantis šiek tiek aistros visam išvaizdai. Puikiai integruoti detalių elementai daro Laura modelį neįtikėtinai elegantišką ir įspūdingą. Dėka kruopščiai atrinktų medžiagų - 70% poliamidas, 16% medvilnė ir 14% elastanas - slipeliai yra ypatingai patvarūs ir elastingi, garantuojantys ilgalaikę naudojimą be kokybės praradimo.

Galimi dydžiai nuo XS iki XXL ir klasikinis beždžio spalva, šie slipeliai puikiai prisitaiko prie kiekvienos figūros, pabrėždami jos privalumus. Pasitikėkite Kinga prekės ženklu ir jauskitės ypatingai kiekvieną dieną!

Kinga
663975

Charakteristikos

Atspalvis
Natūralus
Smėlio spalvos
Medžiaga
Elastan
Medvilnė
Poliamidas
valstybė
Klasika
Skaičius par
1 pora
seksas
Moteris
Kelnaičių tipas
brazilai

Specifiniai Kodai

ean13
5903615139989
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password