K760 brazyliany czarny 2XL SAANVI

Gorsenia Saanvi K760

21,67 €
Brutto
Dostępne
Gorsenia
493574
Dydis
Spalva

Elegantiškos juodos SAANVI brazilų kelnaitės

Atraskite patogumą ir jausmingumą su Gorsenia prekės ženklo K760 brazilų kelnaitėmis. Šios elegantiškos brazilų stiliaus kelnaitės buvo sukurtos su šiuolaikinėmis moterimis galvoje, kurios vertina patogumą ir subtilų erotizmą. Modelis pasižymi nuleistu liemeniu, pabrėžiančiu sėdmenis, o aukštos kokybės elastingas medvilninis ir elastingas tylus tūlas garantuoja išskirtiną dėvėjimo komfortą.

Per priekį įsiūti iš tinklelio ir tūlo pagaminti detali su delikatžia medvilne suteikia kelnaitėms elegantišką išvaizdą, o dekoratyviniai siuvai ir reguliuojamas liemenis užtikrina puikų prigludimą. Nugaroje taip pat yra patraukli, dėka elastingo tūlo ir tūlo su šiek tiek tinklelio.

Siūlai padengti satino juostele, o kojų atidarymai baigiami siaura elastinga juostele. Medžiagos sudėtis yra 90% poliamidas, 7% elastanas ir 3% poliesteris, užtikrinanti ilgaamžiškumą ir minkštumą prisilietus.

Dydis 2XL garantuoja patogumą plius dydžio moterims. Nepavilkite, pridėkite šias kelnaites į savo spintą, kad kiekvienas diena būtų ypatinga!

Gorsenia
493574

Opis

Atspalvis
Juoda
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
Poliesteris
valstybė
Klasika
Skaičius par
1 pora
seksas
Moteris
Kelnaičių tipas
brazilai
Special occasions
Valentino diena

Specyficzne kody

ean13
5902771289200
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password