K679 brazyliany czarny 3XL RAVENNA

Gorsenia Ravenna K679

16,80 €
Brutto
Dostępne
Gorsenia
101627
Dydis
Spalva

Elegantiški Brazilijos RAVENNA dydžiai nuo S iki 3XL - Komfortas ir Stilius

Atraskite grožį ir komfortą, vilkėdami išskirtinius Brazilijos kelnaites RAVENNA klasikinėje juodoje spalvoje. Šios unikalios Brazilijos stiliaus kelnaitės yra puikus pasirinkimas moterims, kurios vertina tiek eleganciją, tiek komfortą. Modelis skirtas tiek ypatingoms progoms, tiek kasdieniam naudojimui. Pateiktos Brazilijos kelnaitės siūlo puikų beždžionėlę iš apačios ir juodą viršuje su subtiliais medvilnės įterpimais, pridedančiais grakštumo.

Kelnaitės nugara yra lygi, pagaminta iš lengvai permatomo elastingo tulpinio audinio, kuris užtikrina komfortą visą dieną. Papildomas pranašumas yra fantaziškai siūtas trikampis iš mikropluošto, kuris pabrėžia moteriškas formas. Kojų atidarymai apdailinti plona elastinga juosta, kuri palengvina prisitaikymą prie figūros ir neleidžia matyti linijų po drabužiais. Medžiagos sudėtis yra apgalvotas derinys iš 90% poliamido, 7% elastano ir 3% poliesterio, garantuojantis ilgaamžiškumą ir atsparumą deformacijoms.

Kelnaitės yra prieinamos dydžiais nuo S iki 3XL, todėl jos yra ideali pasirinkimas moterims su pilnesnėmis figūromis, kurios nori pabrėžti savo privalumus, išlaikant aukštą dėvėjimo komfortą. Sukurtos ir pagamintos žinomos prekės ženklo Gorsenia, kuris garantuoja aukštą kokybę ir dėmesį detalėms.

Nesidvejokite ir užsisakykite šias unikalias RAVENNA Brazilijos kelnaites jau šiandien, dabar prieinamas akcijine kaina!

Gorsenia
101627

Opis

Atspalvis
Juoda
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
Poliesteris
valstybė
Klasika
Skaičius par
1 pora
seksas
Moteris
Kelnaičių tipas
brazilai
Special occasions
Valentino diena

Specyficzne kody

ean13
5902771236013
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password