• Nauja

Biustonosz bardotka Kinga BC-1167 Expert Bra

43,46 €
Su PVM
Dostępne
Kinga
700390
Dydis
Karaliaus spalva

Kinga BC-1167 Ekspertinė Liemenėlė Bra Bardot Bra

Atraskite eleganciją ir patogumą šiuolaikiniame Kinga BC-1167 bardot liemenėlėje. Sukurtas moterims, kurios nori jaustis pasitikinčios ir stilingos, šis be petnešių liemenėlės liemenėlė yra puikus pasirinkimas bet kuriai progai.

Pagamintas iš aukštos kokybės švelnios mikropluošto medžiagos, jis siūlo beprecedentę lygumą ir patogumą visą dieną. Termiškai profiluotos push-up kišenės pakelia krūtinę, sukuriant gražią kaklauštę, kuri puikiai pabrėžs jūsų figūrą. Dėka unikalios juostelės su silikoniniais taškeliais, liemenėlė tvirtai laikosi vietoje, mažindama nuslydimo riziką.

Reguliuojama juostelė su trimis kabliukais leidžia puikiai prigriebti, todėl tai yra neįtikėtinai universalus drabužių elementas. Jo minimalistinis dizainas padaro jį idealiu pasirinkimu aprangai su atvirais pečiais ar giliu iškirpimu, pridedant sofistikacijos ir elegancijos bet kokiam stiliui.

Kinga BC-1167 bardot liemenėlė yra prieinama bespalvėje spalvoje, kuri puikiai papildys įvairias derinius. Pasirinkite kokybę, patogumą ir stilių - pasirinkite liemenę, kuri atitiks jūsų lūkesčius!

Kinga
700390

Charakteristikos

Atspalvis
Smėlio spalvos
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
Poliesteris
seksas
Moteris
Liemenėlės tipas
atsispaudimas
balkonas
sustingęs
dubuo
sustingęs
Apatinės laidai
ne

Specifiniai Kodai

ean13
5903615170708
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password