• Nowy
Piżama Betina 1449 dł/r S-XL

Piżama Betina 1449 dł/r S-XL

39,14 €
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Betina
710796
Dydis
Kolor Betina

Atraskite Betina 1449 pižamų žavesį

Prisidėkite šiek tiek prabangos į savo naktį su Betina 1449 pižamomis. Pagamintos iš aukštos kokybės medvilnės, šios moteriškos pižamos ne tik suteikia komfortą, bet ir stilių. Jos maloniai džiugina akį gražiu tamsiai mėlynu atspalviu, kuris puikiai papildo ryškius juostelius ant apykaklės, rankovių ir kelnės galūnių. Elegantiškas V formos iškirptis ir ilgos rankovės padaro šias pižamas idealias vėsesnėms vakaroms.

Unikalus dizainas jungia paprastumą su subtilia elegancija. Kelnės su praktiškomis kišenėmis yra puiki sprendimas moterims, vertinančioms funkcionalumą kasdieniame naudojime. Be to, spalvingas juosmens dirželis suteikia sportiškumo prisilietimą, užtikrinant, kad komfortas ir judrumas būtų pagrindinis prioritetas.

Pasirinkite Betina 1449 pižamas ir jauskitės išskirtinai bet kuriuo metu. Tai puikus pasirinkimas tiek miegui, tiek atsipalaidavimui jūsų patogioje namų aplinkoje. Atraskite, kaip malonumas dėvėti gerai kokybę naktiniais drabužiais gali sustiprinti jūsų atsipalaidavimą!

Betina
710796

Opis

Atspalvis
Granatowy
Medžiaga
Medvilnė
seksas
Moteris
Sleeve length
długi rękaw
Długość spodni
długie spodnie

Specyficzne kody

ean13
5904316330941
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password