Gorsenia Victoria biustonosz miękki - czarny K378

Gorsenia Victoria K378

33,14 €
Brutto
Dostępne
Gorsenia
60191
Dydis
Spalva

Size Chart

Gorsenia Victoria Minkštas Liemenėlės - Elegancija ir Komfortas Klasikiniame Juodame

Pristatome išskirtinę, klasikinę minkšta liemenėlė Victoria iš Gorsenia prekės ženklo, kuri yra BIG serijos dalis. Sukurta moterims, vertinančioms tiek komfortą, tiek kasdieninio apatinio trikotažo grožį. Pagaminta iš aukštos kokybės lygaus audinio, derinant elegantiškus siuvinėjimus. Liemenėlės puikiai suraukia krūtinę ir laiko ją tinkamoje vietoje, atskleisdamos dekoltą.

Liemenėlės apatinė dalis pagaminta iš stabilaus audinio, o viršutinė dalis papuošta gražiais siuvinėjimais sustiprintais tinkleliu. Ta paties audinio bei sustiprinto tuleliu pagamintas basas dar labiau pabrėžia figūrą. Dėka naudojamų lankstomųjų virvų, apsupančių krūtis, liemenėlė gražiai suraukia krūtinę link centro, pakelia ją ir suteikia apvalią formą.

Šonai pagaminti iš elastingo likros audinio, suteikiančio lankstumą ir atsparumą tempimuisi. Vertikalios kaulinės suteikia puikų palaikymą bet kokio dydžio liemenėlei. Dirželiai yra lygūs, reguliuojami, neišimami, skiriasi pločiu priklausomai nuo dydžio. Tarp liemenėlių puošia žavus lankas su juvelyrika, pridedantis šarmo visam stiliui.

Užsegimas su dviem ar trimis eilutėmis kabliukų ir akių užsegimu su trimis reguliavimo etapais leidžia puikiai pritaikyti liemenę figūrai. Liemenėlė yra prieinama baltos, beždžionės ir juodos spalvose, tinkančios bet kuriam garderobui ir progai.

Sudėtis: 90% poliamidas, 7% elastanas, 3% poliesteris.

Gorsenia
60191

Opis

Atspalvis
Juoda
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
Poliesteris
seksas
Moteris
Liemenėlės tipas
minkštas
Diržai
nenuimamas
reguliarus
dubuo
minkštas
Apatinės laidai
Taip

Specyficzne kody

ean13
5902771013539
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password