Gorsenia Victoria biustonosz miękki - beżowy K378

Gorsenia Victoria K378

33,14 €
Brutto
Dostępne
Gorsenia
60346
Dydis
Spalva

Size Chart

Gorsenia Victoria minkštas liemenėlės - elegancija ir komfortas dideliam krūtų dydžiui

Atraskite minkštą liemenėlę iš Gorsenia BIG serijos, kuri jungia klasikinę eleganciją su kasdieniu komfortu. Victoria modelis yra puikus pasirinkimas moterims su pilnesniu krūtų dydžiu, kurios nori apatinio trikotažo, suteikiančio puikų palaikymą ir gražų išvaizdą. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų: lygios, matinės medžiagos ir sudėtingos nėrinės, kurios gražiai pabrėžia dekoltą. Liemenėlės taurės yra formuotos su lankais, apgaubiančiais krūtis, garantuojantys tobulą surinkimą į centrą, pakeliantys ir apvalinantys. Šonai pagaminti iš elastingos ir atsparios likros medžiagos, užtikrinančios stabilumą ir komfortą.

Liemenėlė yra prieinama švelnios smėlio spalvos, su lygiomis, neatskiriamomis juostelėmis su reguliuojamu plotu. Ji turi dvi ar tris eilutes su dirželių reguliavimu. Šie modeliai yra pilni funkcionalumo - vertikalūs kauleliai visuose dydžiuose ir dekoratyvinis kamuoliukas su mažais papuošalais centre prideda žavesio bet kuriam aprangos deriniui.

Medžiaga, sudaryta iš 90% poliamido, 7% elastano ir 3% poliestero, garantuoja tiek ilgaamžiškumą, tiek lankstumą, prisitaikančią prie kūno. Siūlome įvairius dydžius, kad kiekviena moteris galėtų rasti tobulo dydžio liemenėlę.

Gorsenia
60346

Opis

Atspalvis
Smėlio spalvos
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
Poliesteris
seksas
Moteris
Liemenėlės tipas
minkštas
Diržai
nenuimamas
reguliarus
dubuo
minkštas
Apatinės laidai
Taip

Specyficzne kody

ean13
5902771052897
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password