K775 biustonosz-miękki-na-drutach różowy G95 CHICA

Gorsenia Chica K775

38,64 €
Brutto
Dostępne
Gorsenia
528488
Dydis
Spalva

Elegantiškas ir patogus minkštas su lankeliais apatinis baltasis - rožinis CHICA

Atraskite naują komforto dimensiją su mūsų Gorsenia K775 baltu. Šis puikiai pritaikytas minkštas baltas buvo sukurtas moterims su vidutinio ir didelio dydžio krūtimi. Su labai pakeltu tilteliu ir šoninėmis perstumiamomis dirželiais, jis garantuoja stipriai surinktą ir matomai pakeltą krūtinę. Trijų dalių skylės dalijimas užtikrina puikų prigludimą, o trys dirželių pločiai (14, 18, 22) ir trijų lygių apimties reguliavimas prisitaiko prie individualių poreikių.

Stabilaus tuliuko pagamintos apatinės skylės, dekoruotos siuvinėjimu, ir viršutinės tuliuko pagamintos skylės užtikrina išskirtinę patvarumą ir palaikymą jūsų krūtims. Skaidrus lycra su tinkliniu struktūra juosmens juostelėje, kartu su plokščiomis šoninėmis lankeliais, užtikrina, kad apatiniai drabužiai puikiai prisitaikytų prie kūno, nepaisant jų minkštumo.

Baltame yra metaliniai žiedai ir reguliatoriai ekskliuzyvios rožinės aukso spalvos, kurie yra hipoalergiški (be nikelių). Medžiagos sudėtis yra aukštos kokybės poliamidas (90%), elastanas (7%) ir poliesteris (3%), užtikrinant maksimalų komfortą kasdieniam dėvėjimui.

Pasidairykite delikačiu rožiniu atspalviu ir pridėkite šiek tiek prabangos savo spintai su K775 minkštu su lankeliais baltu.

Gorsenia
528488

Opis

Atspalvis
Raudona
Rožinis
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
Poliesteris
seksas
Moteris
Liemenėlės tipas
minkštas
Diržai
nenuimamas
reguliarus
dubuo
minkštas
Apatinės laidai
Taip
Special occasions
Valentino diena

Specyficzne kody

ean13
5902771308727
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password