K497 figi czerwony 2XL PARADISE

Gorsenia Paradise K497

Dydis
Spalva

Size Chart

Elegantiški Gorsenia Paradise kelnės - Jūsų raktas į komfortą ir stilių!

Raudonos kelnės iš Paradise kolekcijos, pagamintos iš Gorsenia, yra puikus pasirinkimas moterims, vertinančioms eleganciją ir komfortą. Jos yra aukšto liemens, kuris gražiai pabrėžia juosmens linijas ir užtikrina optimalų padengimą. Produktas pagamintas iš minkšto mikropluošto, kuris užtikrina unikalų komfortą visą dieną. Kelnės priekyje papuoštos dviem įterptais bež tulpiniais ir raudonais švelniais medvilnės gipso dirželiais, pridedančiais subtilumo ir jautrumo apatiniam trikotažui.

Kelnės nugaroje yra lygios, todėl jos yra ideali pasirinkimas dėvint sandarų drabužius. Kojinės priekyje yra baigtos plonu, lygiu elastingu juosteliu, o nugaroje kojinių atidarymai baigiami lygiu dvigubai sulenkiamu elastingu tulpiniu audiniu, užtikrinantys tobulą prigludimą prie kūno ir net matomų linijų net po sandarių drabužių.

Materijos sudėtis yra 90% poliamidas, 7% elastanas ir 3% poliesteris - trio, garantuojantis atsparumą pažeidimams, elastingumą ir spalvos ilgaamžiškumą.

Pasiūlyme galimi dydžiai M, L, XL, 2XL, 3XL ir 4XL. Pateiktas modelis yra dalis produktų akcijoje, todėl dar patrauklesnis pirkimas!

Gorsenia
60850

Opis

Atspalvis
Raudona
Medžiaga
Elastan
Poliamidas
Poliesteris
valstybė
Klasika
Skaičius par
1 pora
seksas
Moteris
Kelnaičių tipas
pav
Special occasions
Christmas time
Valentino diena

Specyficzne kody

ean13
5902771144288
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password