SAVANNA

Fiore SAVANNA

5,13 €
Brutto
Dostępne
Fiore
666359
Dydis
Spalva

SAVANNA Kojinės - Madingas Gyvūnų Raštai

Atraskite mūsų naujausią pasiūlymą - SAVANNA kojines, kurios tikrai pritrauks kiekvieno mados aksesuarų mylėtojo dėmesį. Šios unikalios medvilnės ankštinės kojinės su zebrų raštu yra stiliaus ir komforto derinys, kurio ieško kiekviena moteris.

Mūsų SAVANNA kojinės pagamintos iš kvėpuojančio ir elastingo medvilninio mezgimo, todėl jos ne tik malonios liesti, bet taip pat suteikia puikų prigludimą. Su puikiu dizainu, kuriame dominuoja madingas gyvūnų raštai, šios kojinės taps jūsų kasdieninio garderobo mėgstamiausiu elementu.

Fiore, žinomas apatinio trikotažo gamintojas, skiria dėmesį kokybei ir vietinei gamybai, užtikrindamas, kad kiekviena pora SAVANNA kojinių būtų pagaminta atkreipiant dėmesį į smulkmenas. Nepriklausomai nuo to, kurią spalvos versiją pasirinksite - juodą, bordo ar žalią - visada galite pasitikėti aukštu amatų standartu.

SAVANNA ankštinės kojinės yra prieinamos dydžiais nuo 36 iki 41, todėl lengvai rasite sau puikiai prigludusią porą. Nepavilkite ir šiandien pridėkite stilingą akcentą savo kojinių kolekcijai!

Fiore
666359

Opis

Atspalvis
Baltas
Juoda
Rožinis
Žalias
Poravimasis
Nepermatomas
Medžiaga
Elastan
Medvilnė
Poliamidas
Blizgesys
Matinis
Šablonas
Gyvūnas
Pirštas
Sustiprinta pirštų dalis
Skaičius par
1 pora
seksas
Moteris

Specyficzne kody

ean13
5901874331298
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password