Figi Ava 2076 S-3XL

Ava 2076 majtki figi S-3XL

16,89 €
Brutto
Dostępne
Ava
674308
Dydis
Spalva Ava

Ava 2076 Kelnės - Žavesys ir Komfortas Vienoje

Atradę tobulą elegancijos ir komforto derinį su Ava 2076 kelnėmis. Šios moteriškos kelnės su klasikiniu pjūviu tikrai pabrėš jūsų moteriškumą ir užtikrins komfortą visą dieną.

Priekis, apdabintas subtiliu tinklu ir elegantišku kaspinu, padaro modelį ne tik praktišką, bet ir ypatingai patrauklų. Tuo tarpu, lygus mikropluošto apatinis kraštas užtikrina maksimalų komfortą ir tobulą kūno prigludimą.

Nugara, pagaminta iš mikropluošto, suteikia lygumą kelnėms, o dvigubas tulpinis kojinių atidarymas suteikia jiems lengvumą ir jautrumą. Lygus nugaros dirželis su subtiliu elastiku padaro šias kelnės beveik nematomas po drabužiais.

Aukštos kokybės medžiagos, įskaitant 91% poliamidą su medvilne ir elastanu, garantuoja komfortą ir ilgaamžiškumą. Prieinamos įvairiose dydžio nuo S iki 3XL, šios kelnės siūlo galimybę puikiai prigludinti prie kiekvienos moters individualių poreikių.

Mėgaukitės išskirtiniu stiliumi ir komfortu kiekvieną dieną su Ava 2076 kelnėmis. Tai puikus pasirinkimas bet kuriai progai!

Ava
674308

Opis

Atspalvis
Natūralus
Rožinis
Medžiaga
Elastan
Medvilnė
Poliamidas
valstybė
Klasika
Skaičius par
1 pora
seksas
Moteris
Kelnaičių tipas
pav

Specyficzne kody

ean13
5906746909094
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password